Activiteiten Haerlebout Duinroos Squatina

Activiteiten

Het EKA-team (Ergotherapie, Kinesitherapie en Animatie) is geïntegreerd in de dagelijkse werking. Wij staan in voor het organiseren van een individueel en groepsgericht aanbod om het dagelijkse leven van de bewoners kracht en kleur te geven. Wij streven er naar dat de bewoner zich als persoon (h)erkend, bevestigd, gerespecteerd en gewaardeerd voelt. Dit draagt bij tot de vorming van een positief zelfbeeld.

Het team werkt vanuit een jaar-maand-week-dag-planning om de bewoners een vaste structuur aan te bieden. Naast activiteiten die aansluiten op het dagelijkse leven worden er wekelijks activiteiten gepland zoals bv. groepsgymnastiek, wandelnamiddagen of het samen lezen van de krant. Bijzondere gelegenheden laten wij niet ongemerkt voorbij gaan. Samen met een team enthousiaste vrijwilligers steken wij de handen uit de mouwen om een tuinfeest te organiseren, uitgebreid ontbijt aan te bieden, een spelnamiddag helpen begeleiden, …

Neem hier zeker een kijkje op onze activiteitenpagina, het maandoverzicht in onze huiskrant "Vergeet-me-nietje" of via de Facebookpagina.

Facebook